Chemisch Co. van Zhuhaitianjian, Ltd.

Beste steroïdenleverancier, goede hoge prijs, - kwaliteit, perfect pakket, veilige verzending & re-schipbeleid

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

zhuhai TianJian Chemical Co.,Ltd.

Certificaat
Ja is het aangekomen en ik ben zeer tevreden met het product. De verpakking verraste me maar het werd zeer goed uit gedacht. Slim idee!! Dank opnieuw!

—— Greg A.

hallo verraste bro. .receid mijn pakket en pakket me zeer spoedig zodat nemen much.pls zorg tot wij again.best-achting spreken.

—— Vlaamse gaai Jason

het perfecte pakket zodat mijn pakketten zeer gemakkelijk aan voorbij de douane zijn van Australië zal, spoedig tot opdracht geven. b.regards.

—— O. Cook

Ik ben online Chatten Nu

zhuhai TianJian Chemical Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TJ STEROÏDEN
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%

specialiseert Chemisch Co. van zhuhaitianjian zich, Ltd, een belangrijke steroïdenleverancier in Zhuhai-Stad China.We in steroid poeder plus ander ruw poeder en heeft professionele logistische bedrijven om het verschepen te schikken. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering, het beste pakket, de het veilige verschepen en dienst van het re-schipbeleid bereiken het vertrouwen en het lof over de hele wereld van de klanten.

 

Wij investeren grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit van O&O. Onze producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, veel waarvan de internationale norm bereiken.

 

Wij kapitaal beweren zijn boven 100 miljoen RMB. Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie uitrustte het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft volledige Q.A. & een Q.C.system.We verscheidene reeksen bezitten van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001.We heeft het gezag van de de farmaceutische uitvoer en invoer, fijne chemisch gekregen, biochemisch, & worden zijn tussenpersonen die door het bedrijf worden verdeeld verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

Wij bepleiten een ondernemingsidee dat de " mensen eerst, lood in de ontwikkeling die van wetenschap en technologie, de maatschappij“ dienen, bij het nemen van de weg aandringen dat " de de verbindingswetenschap en technologie als huwelijk „, basis op hoog-standaard, nieuwe technologe, hoge quality.we één partij het high-tech talent hebben die de chemische industrie leiden, produceren, ontwikkelen, allerlei de rekening van het professionele en technische personeel voor 30% van het totale aantal bedrijf zijn zich, toegewijd zijn aan onderzoek, ontwikkeling, productie van het nieuwe high-tech product, introduceren de producten vernieuwden constant aan de markt. wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen.


Ons Personeel zal hoogte - kwaliteit en perfect merk met untiring inspanningen, zal nastreven en ondernemende geest op " spontaan erven, ijverig, verbetering, naar omhoog“, zal de theorie van het ondernemingsbeheer van het " leven, de diensten of ziel van kwaliteit „, met de prima producten en de dienst van uitstekende kwaliteit volgen om de eisen van de markt te ontmoeten.

specialiseert Chemisch Co. van zhuhaitianjian zich, Ltd, een belangrijke steroïdenleverancier in Zhuhai-Stad China.We in steroid poeder plus ander ruw poeder en heeft professionele logistische bedrijven om het verschepen te schikken. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering, het beste pakket, de het veilige verschepen en dienst van het re-schipbeleid bereiken het vertrouwen en het lof over de hele wereld van de klanten.

Leveringsgebied: De V.S., het UK, Canada, Australië, Brazilië, Rusland, Portugal, Letland, Zwitserland, IJsland, de Oekraïne, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Peru, Zweden, Nieuw Zeeland, de Tsjechische Republiek, Litouwen, Ierland, Tunesië, Mexico, Griekenland, Puerto Rico, Thailand, Israël etc.

R&D-afdeling; Productielijn; Technisch laboratorium; Op de markt brengende afdeling;  De afdeling van de klantendienst, enz.

Contactgegevens
zhuhai TianJian Chemical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Luo

Tel.: 86--18928065686

Fax: 86-756-8800230

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!